Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aukció képes leírás - Ezüst.tlap.hu
részletek »

Aukció - Ezüst.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ezust.tlap.hu » Aukció
Keresés
Találatok száma - 7 db
Darabanth Aukciók

Darabanth Aukciók

Havonta 2 online aukció új és antik nemesfém ékszerek és dísztárgyak, órák nagy választékban. Nemesfém tisztító folyadékok, gyűjtési kellékek, kaphatók a webáruházban. Folyamatos aukciós felvétel és nemesfém felvásárlás magas áron. Nyitvatartás 10-17 óra között hétköznap.

Diretto - Online licit portál

Diretto - Online licit portál

Jó lenne eladni nem használt vagy új holmidat, de nem tudod hol lehet? Netán rengeteg cuccot szeretnél eladni? Akkor itt a helyed. Tekintsd meg portálunkat és regisztrálj hozzánk. Diretto - Internetes licit portál. Ha most regisztrálsz akkor még részesülhetsz a nyitó kedvezményeinkből is. Webáruházaknak tömeges feltöltés opció és rengeteg kedvezmény. Légy az elsők között és legyél a legjobb eladó mert jutalmazzuk a hűséget. Az országban egyedülálló költségrendszerrel ahol nem kell fizetned a termékek feltöltéséért csakis az eladásid és esetlegesen választott kiemeléseid után, ami elenyésző költséget jelent a számodra. Ha minket választasz máshová már nem kell regisztrálnod mert itt mindent megtalálsz.

Nagyházi Galéria és Aukciósház

Nagyházi Galéria és Aukciósház

A Nagyházi Galéria egyike a legrégebben működő magyarországi régiségkereskedéseknek és aukciósházaknak. 1984-ben nyitottuk meg régiségkereskedésünket a Járőr utcában, egy néhány tíz m2 -es helyiségben, amely a kilencvenes évek elejére már 200 m2 -es, többszintes galériává nőtte ki magát, lehetővé téve, hogy a régiségek és műtárgyak legszélesebb kínálatát mutathassuk be és forgalmazzuk. A galéria életében mérföldkőnek számít 1994. április 14., az a csütörtöki nap, amelynek délutánján a hazai nagyközönség és a szakma előtt debütált a Nagyházi Galéria és Aukciósház a Balaton utca 8. szám alatti, csodálatosan tágas, új üzletében. Cégünk itt tartotta első árverését, mégpedig a londoni Sotheby's közreműködésével és segítségével. Az árverés vezetője Peter Batkin,a festményszekció vezetője, segítőtársa Soraya Stubenberg grófné, a Sotheby's budapesti irodájának igazgatója volt. A körülbelül 400 m2 -es aukciós terem zsúfolásig megtelt. Kezdeményezésünk követendő példának bizonyult, szinte gombamód szaporodtak el Budapesten az aukciós házak. Galériánk az első árverés óta hűséges maradt bevált üzleti stratégiájához. A műkereskedelem minden műfajával foglalkozunk, évente 10-12 önálló katalóg

Pécsi Műtárgy Galéria

Pécsi Műtárgy Galéria

Cégünk 2006. februárjában alakult. 15 év tapasztalata alapozta meg műtárgy kereskedelmi tevékeny-ségünket, melyet mostantól Kft. formában folytatunk, kiegészítve tevékenységi körünket aukciók szervezésével is. Amennyiben - képanyagunk megismerése után - kedvet kap a műtárgyak gyűjtéséhez, készséggel állunk rendelkezésére. Üdvözöljük a Pécsi Mûtárgy Galéria és Aukciós Ház Kft. weblapján. Cégünk 2006. februárjában alakult. 15 év tapasztalata alapozta meg mûtárgy kereskedelmi tevékeny-ségünket, melyet mostantól Kft. formában folytatunk, kiegészítve tevékenységi körünket aukciók szervezésével is. Amennyiben - képanyagunk megismerése után - kedvet kap a mûtárgyak gyûjtéséhez, készséggel állunk rendelkezésére.

Pintér Antik

Pintér Antik

Tisztelettel és szeretettel köszöntjük megújult weboldalunkon. Nagy örömünkre szolgál, hogy ebben a hihetetlenül zsúfolt kibertérben ránk talált és "benéz" hozzánk, reméljük nem hiába! A mai napig nem tudok napirendre térni az internet mindent átszövő, elérő és összekötő szerepétől, riadt örömmel böngészem a világot általa, ami most mutatta meg számomra egyszerre gigantikus nagyságát és "kattintásnyi" kicsiségét. Változik a világ, benne mi is változni vagyunk kénytelenek, bár ez nem feltétlenül rossz kényszer, de mindenképpen erőfeszítést igényel. Megújult weblapunkkal is ennek a kényszernek próbálunk megfelelni, kicsit több információt és kicsit több képi anyagot mutatunk be cégünkről. Az arculat változott, de a lap alapvetően a régi szisztémában mutatja be tartalmát. Divatosan szólva, "ráncfelvarráson" esett át a lap, melyet én személy szerint nagyon szerettem, de a kor diktátuma a változás. Amiben viszont nem változtunk, az a kínálat sokszínűsége, sokfélesége, és reméljük, színvonala. Áprilistól új szolgáltatással is bővülünk, heti rendszerességgel on-line aukciót indítunk, terveink szerint heti 20 tétellel. Ezekben vegyesen lesznek bútorok, dísztárgyak és festmények, tudato

Polgár-Galéria

Polgár-Galéria

A Polgár-Galéria és Aukciosház hivatalos weboldala Bizományos értékesítésre, valamint a 2009. október 8-án sorra kerülő Művészeti Aukciónkra keresünk: antik és XX. századi magyar és külföldi festményeket, bútorokat, szőnyegeket, ezüst és porcelán műtárgyakat, órákat, Zsolnay kerámiákat, szobrokat és ékszereket. Aukciós beadási határidő: 2009. augusztus 25.

Rudnay Galéria

Rudnay Galéria

Antik és kortárs festmények, bútorok, órák, ezüst és ón tárgyak, fegyverek, porcelánok és kerámiák széles választékát kínáljuk. Értékbecslés, készpénzes felvásárlás, bútorfelújítás 2007. február 1-én megnyitjuk online áruházunk kapuit... Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között köszönthetjük, addig is kellemes időtöltést és jó nézelődést kívánunk honlapunkon!

Tuti menü