Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ezüst a gyógyításban képes leírás - Ezüst.tlap.hu
részletek »

Ezüst a gyógyításban - Ezüst.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ezust.tlap.hu » Ezüst a gyógyításban
Keresés
Találatok száma - 8 db
A gyógyító réz és ezüst

A gyógyító réz és ezüst

Szilvásy Judit okl. mérnök vezetésével szaküzlet, oktatás, távoktatás, tanácsadás felsőfokon. Hong kongi Feng Shui mester tanítványa. Ahogy azt már nyilván eddig is tapasztaltad, web-lapunkon meglehetősen tág értelmezésben vesszük a Feng Shui filozófiáját. De mivel e filozófia lényege és alapja a harmóniára törekvés, és igazán harmónia csakis az egészséges élet keretein belül lehetséges, ezért gyakran kapnak helyet web-lapunkon, Web-áruházunkban, és Feng Shui szaküzletünkben is az egészség kellékei. Itt is egy ilyen termékcsaládról olvashatsz! Szeretnélek megismertetni dr Lóránth József fantasztikus aes angelus (rézangyal) termékeivel: a rézzel, illetve ezüsttel átszőtt egészségmegőrző textiliákkal. (Ezen az oldalon csupán a termékcsaláddal kapcsolatos tudnivalókat írom le. Részletes, képes ismertető és megrendelési lehetőség eléréséhez kattints ide!) A minket érő negatív hatásokat (stressz) gondolatainkkal, érzéseinkkel, érzelmeinkkel felerősítjük. Ezek testünk különböző részein görcsöket, blokkokat hoznak létre, amik ha sokáig fennállnak, akkor szerveinkben, izületeinkben maradandó változások keletkeznek, és ezek a későbbiekben betegséget okoznak. Ha a blokkokat szervezetünkből

Biorezonancia.org

Biorezonancia.org

Minden anyag, élő szervezet rendelkezik a csak rá jellemző rezgéstartománnyal. A SCIO rendszer (Scientific Consciousness Interface Operation System) 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait. Néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját teszteli a páciensen. A biorezonancia segítségével könnyen szokhat le dohányzásról, vagy könnyítheti a fogyást is.

Ezüst-ion zuhanyfej

Ezüst-ion zuhanyfej

A Wellness Webáruházban olyan termékek közül válogathat, amelyek az Ön otthonába csempészik a wellness élményét, mindennapos használatuk elősegítik a test és lélek harmóniájának megteremtését, a wellness érzés átélését. Célunk az egészségmegőrző, szépségápolási termékek, magyar BIO- és natúrkozmetikumok elérhető áron való terjesztése mellett a wellness életmód bemutatása. Hasznos információkkal, tanácsokkal, ötletekkel szeretnénk segíteni egy boldogabb, egészségesebb élet kialakításában. Folyamatosan keressük a piacon megjelenő főleg magyar termékújdonságokat, módszereket, hogy minél előbb az egészséges életmódra nyitottak számára elérhetővé tegyük.

Ezüstkolloid vásárlás

Ezüstkolloid vásárlás

Az ezüst kolloid áthatolva az egysejtű élőlények sejtfalán (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) gátolja azokat a tiol-enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja és szaporodásra képtelenné teszi őket. Vásároljon ezüstkolloid készítményeket és gyógyuljon meg egészséges úton.

Ezüstzokni

Ezüstzokni

Az ezüstöt az emberiség évezredek óta használja a káros gombák és baktériumok elszaporodásának meggátolására. Az ezüstzokni ezüst bevonatú fonalat tartalmaz. Az ezüst elpusztítja azokat a gombákat és baktériumokat, amik a láb izzadása során termelődő veríték kellemetlen szagát okozzák.

Gyógyító réz és ezüst

Gyógyító réz és ezüst

Információk az alternatív gyógyítás után érdeklődőknek. Gyógyítók és rendelések adatbázisa, tanfolyamok, kínai horoszkóp, tudnivalók az illóolajokról és a táplálékkiegészítőkről, ájurvédikus teszt, életmód tanácsadás, egész éves holdnaptár. A réz és az ezüst több ezer éve védi az ember egészségét. Mindkét fémről ismert, hogy erős gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonságú. Velük szemben nem alakult ki rezisztencia. Az ezüstöt fémes állapotban már az ókorban is használták ivóvíz fertőtlenítésére. Ezt a módszert ma is alkalmazzák, de napjainkban a legismertebb felhasználása az ezüstözött szálakat tartalmazó ruházat. A réz - a vas és a cink után - a harmadik legfontosabb nyomelem szervezetünk számára. Több mint 20, élettanilag nélkülözhetetlen folyamatban vesz részt. Az ezüstözött szálakat tartalmazó ruhadarabok jellemzője, hogy a bőrrel érintkező, belső felületük ezüstözött szálból készül. Az ezüstzokni belső felületén elpusztulnak a lábszagkeltő gombák, baktériumok. Előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. A nagy elektromos vezetőképességű szálak hatására beindul a vérkeringés, így a lábfázásos tünetek esetén is nagy segítség. Ezen hatások miatt jóték

Silver matrac kollekció

Silver matrac kollekció

A Silver matracok pihentető alvást nyújtanak, s közben óvják egészségét. Az ezüst antibakteriális hatású. A föníciaiak ezüst edényekben tárolták az ivóvizet, bort, ecetet, hogy megvédjék azokat a romlástól. Az első világháború idején ezüstvegyületeket használtak fertőzések megelőzésere. Az ezüst kiváló elektromos vezető, elvezeti a matracból a statikus elektromosságot. Jól vezeti a hőt is, ezáltal stabilizálja az alvásklímát. A Silver matrac kollekcióval a biomatracok új generációja született.

Silverex Spray

Silverex Spray

A termék a konkrét szépészeti bőrápoláson kívül a bőr (vegyszer nélküli) tisztítására (különösen érzékeny bőrűeknél), bőrgyulladások, bőrkiütések kezelésére, pattanásos arcbőrre, égésre, gombás fertőzésekre, sebek, horzsolások fájdalommentes tisztítására, fertőtlenítésére, dezodorálásra, lábizzadásra, szájüregi öblítésre, párásítóba, légtisztítóba adagolva helyiség levegőjének fertőtlenítésére... A berendezés működésének lényege az alkalmazott, ún. metall-foam kialakításon alapul. A metal-foam (nem szószerinti, közérthető fordításban: fém-szivacs) egy olyan kialakítás, ahol az alapanyagként felhasznált fémből, segédanyagok hozzáadása nélkül, amorf-térháló struktúrájú, szivacs-szerű terméket hoznak létre. Jelen esetben a felhasznált alapanyag laboratóriumi tisztaságú, 99,99% tisztaságú Ezüst. A Silverex spray a benne lévő Ezüst-szivacs által, a normál felületénél 2800-szor nagyobb kiterjedésű ezüstöt tartalmaz. Bárhová magával viheti, így mindig kéznél van. A Silverex spray használatát azoknak ajánljuk, akiknek: * Bőrük durva, száraz, nedvességtartalma nem megfelelő. * Problémás a fejbőrük, töredezett a hajuk. * Meg akarják óvni kisgyermekük érzékeny bőrét a pelenk

Tuti menü